Maranathaschool

Weektaken

Informatie voor de ouders van bovenbouwgroep 8

De komende periode is uw kind noodgedwongen thuis. Dit bericht gaat over hoe uw kind thuis toch kan leren en zich kan blijven ontwikkelen.
Uw kind heeft nu thuis boeken, schriften en kopieerbladen.

Voor het gebruik van de chromebooks een kleine instructie (groep 5 t/m 8). Als je thuis de Chromebook aanzet zal deze als eerste vragen om het maken van een verbinding. Hij vraagt om met het Chromebook verbinding te maken met uw eigen wifi-netwerk. U heeft hiervoor de naam van uw eigen netwerk en het wachtwoord nodig. Elk kind heeft een eigen mailadres waarmee ze kunnen inloggen  (voornaamachternaam@maranathaschool.nl  zonder tussenvoegsels zoals) en het wachtwoord is hetzelfde als ze op school inloggen met hun tegel. Mocht dit inloggen problemen veroorzaken, wilt u dan via de mail contact opnemen met de desbetreffende leerkracht.

Wekelijks vindt u op deze pagina een bericht van de juf met een overzicht van de opdrachten die deze week moeten en kunnen worden gedaan. Sommige opdrachten worden op de computer gemaakt, voor andere opdrachten heeft uw kind een boek, schrift of kopieerblad nodig. Dagelijks kan uw kind zo'n twee uur werken aan de opdrachten.

Dagelijks kunt u tussen 10:00 en 14:00 uur de chatfunctie van de Parro-app of de mail gebruiken om vragen te stellen aan de leerkracht van uw kind.

Succes,
Juf Evelyn